Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Inlaatreiniging

Bij Autobedrijf Kolmsberg werken we met een multifunctionele professionele reinigingsmachine die de volgende onderdelen van uw voertuig reinigt:
-Roetfilter
-Brandstofsysteem
-Luchtinlaat
-Turbo

Roetfilter reiniging

Voorkom tijdige vervanging van het roetfilter en verleng de levensduur van het roetfilter tot 100%. Dit kan zonder dat het roetfilter gedemonteerd hoeft te worden. Roet wordt veroorzaakt door de onvolledige verbranding van de brandstof. Het probleem is dat de as en vervuiling zich ophopen in het roetfilter. Hierdoor zullen de poriën verstopt raken. De ‘verstopping’ zal uiteindelijk leiden tot een significante toename van de NOx-emissies en brandstofverbruik.


Brandstofsysteem reiniging

Bij Autobedrijf Kolmsberg kunnen we uw complete brandstof systeem reinigen. De additieven zijn speciaal hiervoor ontwikkeld en zijn geschikt voor alle soorten benzine- en dieselmotoren, met of zonder turbo. Ook motoren met katalysatoren en DPF-systemen kunnen veilig gereinigd worden.

Luchtinlaat reiniging

Een luchtinlaat die niet goed werkt veroorzaakt overmatige uitlaatrook, hoger brandstofverbruik, vermogensverlies, moeilijk starten en compressieverlies. De manier om deze problemen echt op te lossen is een volledige, professionele, reiniging. Bij Autobedrijf Kolmsberg in Dinteloord kunnen we dit voor zowel benzine- als dieselmotoren.
 


Turbo reiniging

Onze apparatuur is speciaal ontwikkeld voor de 360 Eco-reinigingsmachine. Dat is een oplossing, met unieke reinigingseigenschappen en in staat om afzettingen en roet van de variabele turboschoepen te verwijderen. Aan de additieven van de turbo reiniger is een brandstofcomponent toegevoegd zodat de motor kan draaien op dit additief.

Werkplaatsafspraak plannen?

whatsapp_button.png
1
Morgen Internet – Zorgeloos Light website